cartel del cuarto avance del festival bioritme 2018

sobre bioritme

Bioritme Festival és molt més que un festival de música. És consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap un món millor i més just. El nostre pilar fonamental és l'ecologia en tot el seu ampli espectre: les nostres begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics i un gran nombre d’artesans que fan de cada creació una peça única.

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d'activitats durant tot el dia, de tota mena i adreçades a totes les edats: tallers, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG's i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts de circ, piscina... Tot això i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies en un dels paratges naturals més impressionants i idil·lícs de Catalunya, el Pantà de Sau a Vilanova de Sau, situat a la Comarca d'Osona.

sobre bioritme

BioRitme Festival és molt més que un festival de música. És consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap un món millor i més just.
El nostre pilar fonamental és l’ecologia en tot el seu ampli espectre: les nostres begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics i un gran nombre d’artesans que fan de cada creació una peça única.

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d’activitats durant tot el dia, de tota mena i adreçades a totes les edats: tallers, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG’s i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts de circ, piscina… Tot això i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies en un dels paratges naturals més impressionants i idil·lícs de Catalunya, el Pantà de Sau a Vilanova de Sau, situat a la Comarca d’Osona.

Descarrega aquí el cartell en HD alta qualitat Cartell BioRitme Festival 2018

edicions anteriors