icono blanco de palma de mano

protocol agressions sexistes i punt lila

separador blanco en forma de pincelada
BioRitme és diversitat, respecte, tolerància, empatia, multiculturalitat… BioRitme és acceptar, apreciar i valorar a cada persona tal qual, sense més.

Per aquest motiu presentem el ‘Protocol d’actuació contra les agressions sexistes’, un document on volem plasmar la nostra preocupació alhora que conscienciar dels passos que podeu donar quan es produeix qualsevol tipus d’agressió sexista durant el Festival. Un protocol on trobareu que fer si malauradament teniu la desgràcia de trobar-vos amb una agressió o per si a cas (on també s’ha d’actuar) veieu una cap a una altra persona.

Aquest any a més a més hi haurà un “Punt Lila” on trobareu assistència en cas de percebre i rebre actituds o accions sexistes durant el festival, la tolerància del Festival en aquest cas serà contundent, volem que BioRitme sigui un espai 100% lliure de sexisme cap a qualsevol persona. BioRitme està en contra de tot tipus d’agressions sexistes envers qualsevol persona, BioRitme contra el MASCLISME, HOMOFÒBIA, TRANSFÒBIA, LESBOFÒBIA, BIFÒBIA

icono azul de localización

ubicació

separador blanco en forma de pincelada
La ubicació del Festival és al Pantà de Sau, Vilanova de sau.
El recinte està situat a la Casa Colònies Can Mateu de Fundesplai, Fundació Catalana de l’esplai.

Casa Colònies Can Mateu, 08519 Vilanova de Sau, Barcelona

Com arribar amb

icono azul de coche

Cotxe:

C-17 Autopista de Ripoll - C-25 Eix Transversal -  N-141d Carretera del pantà de Sau

icono azul de tren

Tren:

Rodalies Renfa línia Vic - PuigCerdà

icono azul de volante dentro de un bocadillo

BlaBlacar:

Vols compartir cotxe? tens algún lloc lliure. Contacta mitjançant la web: www.blablacar.es

icono azul de autobus

Autobusos oficials des de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Vic i València.

Compra aquí el teu ticket bus

plànol recinte bioritme

descarregar

autobusos oficials

Compra aquí el teu ticket
icono azul con una p de parking

PLÀNOL RECINTE 2022

separador azul en forma de pincelada
icono blanco de entrada horizontal

informació entrades 2022

separador blanco en forma de pincelada

Les entrades SÓN NOMINALS

Aquesta edició l’entrada és nominativa, així que compte en mostrar les teves entrades a les xarxes socials. Totes les entrades seran validades de forma digital a les taquilles del Festival per ordre d’arribada, és a dir, una entrada duplicada serà responsabilitat del portador de l’entrada. Les entrades no podran ser utilitzades per altra persona que no sigui del mateix rang d’edat que posa a l’entrada i amb el seu nom.

BioRitme Festival no es responsabilitza de les entrades adquirides fora dels canals oficials de venda. IMPORTANT, no es pot canviar en rang d’edat de l’entrada per qüestions d’aforament de les acampades, la persona assistent deurà ser del mateix rang que el de l’entrada.

Per canviar el nom de l’entrada podeu accedir mitjançant el link que us deixem aquí a sota, pagant la diferència del preu de l’entrada a l’actual preu.

Click aquí per canviar el nom de l’entrada: https://venta.enterticket.es/cambios

Hi ha entrades individuals per dies?

Solament existeix l’abonament per als 4 dies de festival, encara que pots assistir els dies que desitgis.

Com puc acreditar-me i aconseguir la meva polsera?

Només hauràs de presentar la teva entrada impresa o al mòbil juntament amb el teu DNI a les taquilles del Festival. Totes les entrades seran validades electrònicament i una vegada validada, et posarem la polsera del festival.

Com puc saber si una entrada és vàlida o no?

L’organització només es fa responsable de les entrades que compris als canals oficials de BioRitme Festival www.bioritmefestival.org. L’organització adverteix que la compra d’abonaments fora dels canals oficials suposa un risc per a l’assistent, podent estar adquirint entrades duplicades o falses i per tant es negaria l’accés al festival. L’organització realitzarà validació electrònica del 100% de les entrades, negant l’accés a tota aquella entrada que ja hagi estat prèviament validada o adquirida fora dels canals oficials del Festival (web BioRitme Festival).

Taquilles

L’horari de taquilles durant el Festival serà del 25 d’agost al 28 d’agost de 2021 de 10:00h a 01:00h. Fora d’aquest horari no es podrà acreditar a cap assistent al recinte del Festival.
El dilluns 29 l’horari serà de 10:00h a 14:00h.

Obertura de portes BioRitme 2022

El recinte del Festival obrirà les seves portes el dijous 25 d’agost a les 10:00h.
Està totalment prohibit accedir al recinte abans de l’hora indicada i podria ser motiu d’expulsió permanent a la zona de concerts durant el festival.

Està totalment prohibit acampar al recinte i voltants per motius legals, es tracta de propietats privades les quals tenen total llibertat per trucar a l’òrgan corresponent per actuar en cas de ser necessari.

icono azul de planta brotando

menors d'edat

separador azul en forma de pincelada

Si ets menor d’edat (menor de 18 anys) podràs accedir al Festival BioRitme amb certes obligacions que en cas de nos ser respectades, serà denegada l’entrada al recinte del Festival.

Els menors de 12 anys o menys entraran de forma gratuïta al recinte acompanyats del pare/mare/tutor legal a més d’entregar el document d’autorització signat.

Els menors d’entre 13 i 15 anys, havent pagat l’entrada, podran accedir al recinte amb el document d’autorització signat, a més d’anar acompanyats del pare/mare/tutor legal.

Els menors d’entre 16 i 17 anys, havent pagat la seva entrada, podran accedir al recinte sempre que hi portin signat el document d’autorització i una fotocòpia del DNI de la Mare / Pare o Tutor legal.

icono blanco de comida con una botella un cuchillo y un tenedor

menjar i begudes

separador blanco en forma de pincelada

Puc entrar menjar al recinte?

Al recinte del Festival està permés l’entrada de tot tipus de menjar, exceptuant en envasos de cristall per normativa, perillositat i perill d’incendi. Al recinte hi trobareu diferents parades on comprar tot tipus de menjars elaborats ecològics i venda de beguda, a més a més de bosses de glaçons de gel.

Puc entrar begudes?

Al recinte del Festival està permés l’entrada de begudes no alcohòliques
en envasos de plàstic com aigua, sucs, refrescos… però està totalment
prohibit l’entrada de begudes alcohòliques en qualsevol tipus d’envàs.

icono azul de una exclamación

objectes perillosos

separador azul en forma de pincelada

Està totalment prohibit entrar al recinte amb objectes punxants, de cristall, inflamable o qualsevol tipus d’artefacte pirotècnic. A l’entrada es realitzarà un control per la seguretat de tots, per favor, col·labora amb nosaltres en la mesura del possible.

Tampoc està permés l’entrada de fogonets portàtils per cuinar de cap mena de tipus, ja sigui elèctric o de gas, ni qualsevol tipus de llum accionada per productes inflamables (ex. LumoGas).

icono blanco de una tienda de campaña

zona d'acampada

separador blanco en forma de pincelada

El recinte d’acampada del Festival està dividit en 3 zones, a les que es podrà accedir segons el tipus d’entrada que et pertoqui i amb polseres de diferents colors per facilitar l’accés i el control dels assistents.

Està totalment prohibit l’entrada o acampada a una zona diferent a la assignada al nostre abonament i polsera. El control de les acampades es realitzarà mitjançant l’equip de seguretat i controladors que vetllaran pel bon funcionament d’aquests 3 espais. En qualsevol cas, l’assistent que es trobi en un espai que no el correspongui serà motiu d’expulsió del festival.

Zones d’acampada

Acampada Familiar serà exclusivament per famílies que vinguin amb nens menors d’edat, entre els 0 i 15 anys.

Acampada +25 serà exclusivament per a assistents que tinguin 25 o més anys d’edat.

Acampada general serà per qualsevol assistent que vulgui i de qualsevol edat.

icono azul con una p de parking

parking cotxes

separador azul en forma de pincelada

El parking de cotxes està situat a 16′ caminant del recinte del Festival, es pot accedir fins la porta del BioRitme caminant o utilitzant el transport que hi haurà des del primer dia dijous 25 a diumenge 28  de 9:00h a 21:00h i dilluns 29 de tornada de 9:00h a 16:00h.

Podeu adquirir el Ticket – Transport que ofereix un trajecte circular:

Recinte del Festival – Parking cotxes – Vilanova de Sau.

COMPRA AQUÍ EL TEU TICKET TRANSPORT

icono blanco con una letra i

consells

separador blanco en forma de pincelada

Us donem uns petits consells per a que pugueu gaudir al 100% del BioRitme Festival, heu de tenir en compte que estem a la muntanya. Estarem en ple estiu i pel dia gaudirem d’un SOL impressionant i per refrescar-nos tindrem la piscina o el meravellós Pantà de Sau, però també necessitarem roba d’abric per a quan arribi la nit.

· No t’oblidis la LLANTERNA, tant si et quedes a dormir com si no ho fas.

· No oblidis roba de bany, tovallola i protecció solar.

· Si et quedes a dormir, no t’oblidis del material d’acampada (aïllant, sac de dormir, tenda…).

· Revisa la teva maleta abans d’arribar al control d’accés. Recorda que no serà permès d’entrar amb envasos de vidre i AMPOLLES D’ALCOHOL, fogonets de càmping o artefactes pirotècnics.

· Les mascotes hauran d’anar lligades amb la corretja i al costat de la persona responsable en tot moment.

· Dins del recinte sempre s’haurà de dur visible la polsera identificativa.

· Recorda que per acampar necessites l’abonament.